Cautare

4213 de rezultate pentru "accidente rutiere 2010 valea oltului" (3.31 secunde)
Taxele de drum platite de olteni pentru a circula pe drumurile nationale depasesc cu mult sumele care se intorc anual, din bugetul de stat, pentru reparatia si intretinerea retelei rutiere din Oltenia.
La data de 5 noiembrie 2010, in jurul orei 11.15, P. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
La data de 21 noiembrie 2010, in jurul orei 16.30, N. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere
La data de 26 noiembrie 2010, in jurul orei 23:35, H. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Pana va fi gata autostrada promisa, singura legatura intre Capitala si judetele din nordul Moldovei este drumul european E 85, sau DN 2, care a capatat un renume trist din cauza numarului mare de accident rutiere.
Ne-am obisnuit probabil cu jurnalele de genul celui "de la ora 5", plin de accidente si alte nenorociri. ... Nu mai departe de ieri, pana la ora pranzului, in Constanta avusesera loc patru accidente rutiere, toate...
Numarul mare de accidente de pe strazile Capitalei a determinat Politia Rutiera sa scoata in strada toate radarele din dotare. Politia cauta masuri pentru a stopa valul de accidente din ultimele zile din Bucuresti.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Balti, Chisinau, Bender, Akkerman si Tiraspol cu raioanele Ananiev, Valea Hotului, Grigoriopol, Dubasari, Camenca, Codama, Cotovsc, Ocna Rosie, Rabnita, Slobozia, Tiraspol si Cerneansc).
Culme a tehnologiei, industria aeronautica este prezenta, desi prea putini stiu, in zona Romanului, in locul in care te poti astepta cel mai putin, in comuna Oniceni, mai precis satucul Valea Enei, titreaza „Monitorul de Neamt“.
Lacul de acumulare "Valea Sadului" ar fi trebuit sa fie cel mai mare baraj de pe raurile interioare din Europa, dar, dupa 20 de ani de la inceperea lucrarilor, nu este decat o imensa groapa.
De ieri, masinile pot traversa din nou Valea Vlaicii, deocamdata numai dinspre strada Stefan cel Mare catre Calea Unirii Dupa 14 luni de la inceperea lucrarilor la pasajul suprateran din centrul Craiovei, circulatia a fost din nou reluata prin Valea Vlaicii, ieri-dimineata, de la ora 10.00.
Cetatenii din Valea Jiului sunt direct interesati ca aceasta ordonanta de urgenta sa fie aprobata prin lege pentru ca astfel ar urma consecinte deosebite pe plan social pentru ei, inchiderea mineritului din zona fiind considerat un dezastru. Domnule Presedinte Traian Basescu, cetatenii din Valea Jiului va solicita:
Valea Jiului este in fierbere! ... Valea Jiului este in fierbere!
FARCAS) (2) Lumini si umbre deasupra Vaii In Norvegia exista un loc, numit Valea Hessdalen, in care oamenii vad, de peste 60 de ani, luna de luna, OZN-uri stralucitoare misterioase. ... In valea Hessdalen au fost observate si alte tipuri de fenomene inexplicabile.
Misterul OZN-urilor din Valea Cerbului (Autoare: Iulia Toyo) Cati dintre turistii care aleg in drumetiile lor Valea Cerbului stiu ca asupra ei planeaza un mister vechi de secole?
Valea Hunza este de o frumusete absoluta, ireala. ... Odata intrat in vale, trecatorului i se dezvaluie in fata ochilor un peisaj edenic, iar daca soarele scalda piscurile inzapezite si valea multicolora, senzatiile sunt indescriptibile, si puternic amplificate de aerul tare si nefiresc de curat al inaltimilor.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca;
Valea Devrent, Valea Calugarilor (Pasabagi), unde vei gasi lumea cunoscuta ca si zanele agrbovite. ... tur de o zi Plecare de la hotel pentru un tur cu o excursie de 4 km spre Valea Trandafirilor pentru a vizita bisericile.
Valea oraşului, un loc unde locuitorii aşteaptă ... are pe unde, Valea oraşului arăta ieri ca in ’79, cand Dunărea ieşise bine de tot din matcă.
google-analytics.com